Om oss

Stina Bäck och Marcus Hagenvald

Jämtlänningar som tack vare hundar och hundfolk nu bor i fina Näsviken, Hudiksvall tillsammans med våra barn födda sept-13 och maj-16 samt ett gäng fyrbenta och ett par katter.

Jag (Stina) är väl den värsta hundnörden här hemma.. Jag är ”ganska” aktiv inom div hundsporter men agilityn är väl det som ligger varmast om hjärtat. Senaste året är det enbart det vi tävlat. Helst önskar jag att jag kunde köra flera grenar fullt ut- men jag har helt enkelt fått inse att tiden inte riktigt finns..
Jag är utbildad agilityinstuktör (A1) samt att jag är agilitydomare.

Kan väl även några ord om min sambo- Marcus- även han har prövat på div hundsporter men nu endast tävlar lite spontant med sin lilla spets… Om hösten har vi inte tyvärr ingen husse med på tävlingar då älgjakten tydligen lockar mer än agilityn.. Hösten -15 är första gången han går med hund, så nog finns hundintresset kvar- om än något omriktat.. 😉
Så måste jag även skriva att jag är otroligt tacksam att han står ut med alla tokiga idéer om tävlingar hit och dit samt att leva med en ”stor” hundflock.

Kontakta mig gärna:
stina@sweetworking.se